skip to Main Content

Carin Terhorst stelt zich voor:

Carin Terhorst (1962) geboren en getogen in de Achterhoek. Na behaalde opleidingen op het gebied van administratie, HR en management ben ik mijn loopbaan in 1985 begonnen als intercedente bij Uitzendorganisatie Start. Daarna vervulde ik binnen het vakgebied HRM verschillende functies: als vestigingsmanager binnen een organisatie voor werving & selectie, als P&O functionaris met als aandachtsgebied de juridische kant van het vak en als projectmanager waarin ik leiding gaf aan outplacementtrajecten binnen grote organisaties. Voor ik samen met Ibe in 2008 Symbus startte, was ik tien jaar werkzaam als regio- en landelijk manager bij Werk & Vakmanschap: een samenwerkingsverband van bedrijven, gericht op in-, door- en uitstroom van technisch personeel.

Wat maakt mijn werk zo leuk?
Het werken met én voor mensen vind ik het leukste wat er is. Jouw ervaring en netwerk inzetten om mensen te ondersteunen bij verlies van een baan en gezamenlijk op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging is niet alleen afwisselend, leerzaam, maar ook dankbaar werk.

Specialiteit/deskundigheid:
Individuele outplacementtrajecten, collectieve outplacementtrajecten en re-integratietrajecten voor kandidaten van alle opleidingsniveaus en sparringpartner directie niveau.

Mijn collega’s omschrijven mij als:
Pragmatisch in aanpak, brede visie op mogelijkheden van kandidaten, luisterend oor, grote betrokkenheid, geduldig, goed in het motiveren van deelnemers, creatief en in staat die zaken los te laten die niet relevant zijn voor het doel, focus ligt op resultaat.

Back To Top