skip to Main Content

Bernadette Weustenenk-Jansen stelt zich voor:

Bernadette Weustenenk-Jansen (1970), getrouwd en woon met mijn man en mijn zoon in Hengelo Gld. Ik ben geboren in Hengelo Gld. en heb op verschillende plekken buiten de Achterhoek gewoond. Inmiddels woon ik hier weer sinds 2005. Ook heb ik bij diverse bedrijven in en om Arnhem gewerkt, sinds een aantal jaren werk ik weer in de mooie streek van de Achterhoek.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen HR-adviesbedrijf en werk ik als zelfstandig HR-adviseur bij diverse (technische) bedrijven in de regio. Sinds 2019 werk ik ook als HR-adviseur voor een aantal opdrachten voor Symbus.

Ik ben erg positief ingesteld, zie meestal toch nog overal mogelijkheden. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, sport ik en schilder ik graag. Kortom, ik ben graag bezig met verschillende dingen.

Ik voel me prettig wanneer ik kan werken tussen verschillende lagen in de organisatie, zowel op de ‘werkvloer’ als op hoger niveau. Wil me graag blijven verdiepen/verbeteren in mijn werk. Geïnteresseerd in waar ieders passie ligt en wil graag helpen bij ontwikkelingen en groei daarvan. Bijvoorbeeld: het herstructureren van de processen. Lopen deze nog wel goed? Of behoeven ze verbetering? Wat kan er nog meer worden gedaan?

Wat maakt mijn werk zo leuk:
Samenwerken met ondernemers om hun bedrijf een stap verder te brengen. Ik ben een HR-adviseur, die naast het theoretische en praktische deel ook geïnteresseerd is in het menselijke deel van het personeelsvak. Ook vind ik het erg leuk om mensen om de goede plek te zetten, waar hun talenten tot volle uiting komen.

Specialiteit/deskundigheid:
• Werkervaring in diverse branches, zowel de zorg (ziekenhuis) als adviestak (accountantskantoor) en het bedrijfsleven (bouw, beveiliging, industrie en productiebedrijven) enz.;
• HR-vraagstukken, organisatieontwikkeling, updaten en verder brengen van HRM-procedures, ontwikkeling van medewerkers;
• Een allrounder in instroom, doorstroom en uitstroom.

Mijn collega’s omschrijven mij als:
Eerlijk, nuchter en positief ingesteld, integer, gedreven en betrokken, dienstverlenend, kan snel schakelen, proactief en resultaatgericht en is in staat mensen met zich mee te krijgen en te verbinden. Daarnaast betrokken en oprecht geïnteresseerd.

Back To Top